Högtalare mm

Viscount V3. 12A är Viscount egna stora aktiva högtalare. En sådan på varje kanal så behöver du inget mer. Men de är stora och dyra

Skall det vara lite mindre högtalare använder vi LD-systems aktiva högtalare. De finns i 2 versioner, 50W/st och 80W/st. De finns som vitt eller svart och är lätta att placera antingen stående eller liggande eller väggmonterad.

Använder vi LD systems använder vi alltid deras aktiva SUB-högtalare, som går från 40Hz till 140 Hz och som hängs på de kanalena som är kopplade till huvudverkets C och C#-sida

En höj- och sänkbar orgelbänk är ett måste, av arbetsmiljöskäl. Viscounts egen höj- och sänkbara bänk manuvreras med en stor ratt som ger mer precisa inställningar, å andra sidan tat det längre tid att ställa in rätt höjd. Denna bänk kan fås i ljust- mellan eller mörk ekfanér. Köper du denna bänk drar vi självklart av för standardbänken.

Breakoutboxar är vår lösning på att packa ned 4 kanaler i en enda kabel. En ingående vid orgeln och en utgående vid de externa högtlarna gör under. Där emellan går en CAT6-kabel!

Jerkers egen hyöj- och sänkbara orgelbänk är hydraulisk och ställas in genom att trycka på ett handtag. Snabbt och bekvämt. Svart högglanssits och svart lackerade ben. Köper du denna bänk drar vi självklart av för standardbänken.

TP8 träbelagda tangenter förstärker känslan av äkthet, förutom att de är sköna att spela på och ser vackert ut.