Innan du börjar

Jag arbetar åt Jerker Antoni Konsult AB. Alla beställningar av nya orglar går genom hans företag. Det är hans företag som är generalagant för Viscount och det är hans företag, som står för garantier. Med dessa  mina webbsidor vill jag i första hand hjälpa församlingar och pastorat att hamna rätt från början. Förutom att jag var verksam som orgelbyggare i Nederländerna har jag även en över 65-årig lång erfarenhet som kyrkomusiker och varit aktiv som regionalt skyddsombud. Dessutom har jag arbetat med digitala kyrkorglar sedan början av 80-talet. Så jag tror, att all den samlade erfarenheten kan komma till nytta.


Vill du veta mer om en orgel som privatkund får du gärna rådfråga mig, och när du bestämd dig kan jag lämna en offert, som även går till Jerker Antoni Konsult AB. Antar du offerten beställer du sedan direkt hos Jerker Antoni Konsult AB.


Om du representerar en församling eller ett pastorat, vill jag gärna att du tankar ner detta frågeformulär, besvarar frågorna och skickar det tillbaka till mig.

Det är ju så många parametrar, som måste flyta ihop för att ett instrumentköp till en församling eller pastorat skall bli bra och där även den blivande arbetsmiljön spelar en viktig roll. Så för att ni skall känna er trygga är det viktigt för oss att veta hur ni tänkt, därav detta frågeformulär.


När jag fått tillbaka frågeformuläret kommer jag att föreslå ett instrument jämte kringutrustning, som motsvarar det ni söker samt lämnar en offert. Antar ni offerten går beställningen vidare till Jerker Antoni Konsult AB, som beställer er orgel hos Viscount.


Normalt levereras instrumenten på en EU-pall inom 3 - 5 veckor, specialbeställningar (t.ex. orglar målade i specifika färger) tar längre tid, upp till 3 månader. Instrumenten levereras av DHL framför kyrkporten/ytterdörren. I regel hjälper chauffören till att rulla in pallen in i fastigheten. 


Är du sugen nu att titta på våra orgelmodeller?