Om migJag föddes i den nederländska staden Utrecht. Min far var musikalisk och spelade bl.a. mandolin och min mamma kom från den tyska musikersläkten Engel och den franska musikersläkten Luca.


Som liten visste jag redan att jag skulle bli musiker av något slag. Tack vare pianopedagogen Harry Smeehuysen som förstod, att en liten gosse måste ha annat än bara skolor och etyder fick jag lära mig de senaste slagdängorna, något jag haft stor nytta av senare.


Som 10-åring tvingade min far mig till stans domkyrka för att lyssna på en orgelkonsert med Helmut Walcha. Det var då jag valde mitt instrument: kyrkorgeln!


Först spelade jag för Jaap de Haan i Geertekerk och när det var dags för musikhögskolan blev domkyrkoorganisten Stoffel van Viegen min lärare. Min första organisttjänst fick jag som 11-åring och på den vägen är det.


Jag bosatte mig i Sverige år 1964 och fick mycket hjälp av domkyrkoorganisten Henrik Jansson i Göteborg, som ansvarade för min "försvenskning".


Efter knappa 20 år i Skåne kom jag 1982 till Östergötland och har jobbat i Linköpings- såväl i Strängnäs stift. Sedan 1 september 2010 är jag ”friherre”…..


Numera arbetar jag som vikarierande organist och spelar endast på gudstjänster och förrättningar.